Chci se s vámi podělit o různé mé zážitky, zkušenosti a život s Bohem

Po prázdninách zase se strachem do školy? Letos NE!

3. 9. 2012 21:30
Rubrika: Škola
Když jsem vždy poprvé šla 1. září do školy, tak jsem šla do školy s obavamy, strachem a nejistotou. Protože moji spolužáci mě pomlouvali, nebavili se se mnou, nebrali mě do party. Proč to tak dělali ? Co jim na mě vadilo? Jo, moje postava, moje kudrnatý vlasy nejsou cool, moje oblečení není podle poslední módy, jsem věřící... Charakter člověka je vůbec nezajímá... Proto jsem se odhodlala jít ze sedmé třídy na gympl. Myslela jsem si, že tam to bude lepší. Ba že ne, hned první rok mě stačily pomluvit a zesměšnit po celém gymplu... Díky letošním akcím- JUMPu a Žďáru, jsem začala dnes školní rok úplně jinak! Včera večer jsem to odevzdala Pánu, pomodlila se za moje spolužáky. Dnes jsem přišla do třídy v pohodě bez obav. Vůbec jsem nevěděla s kým budu sedět, kde budu sedět, zda už budu zase slyšet narážky, holky mě budou přehlížet... Ale NE! Bůh to zařídil tak, jak jsem vůbec nečekala! Přišla jsem do třídy a chtěla jsem si sednout do lavice. Kluci začali mít zase sprosté narážky, tak jsem se přestěhovala do jiné lavice a zachvíli mne nabídla spolužačka, že si mohu sednou vedle ní :)). Sotva jsem si k ní sedla, kamarádsky si se mnou povídala, zahrála jsem si s nimi prší( což předtím se mi o tom mohlo jen zdát). Díííky Pánu za to , co pro mě připravil! Chci Vás ostatní povzbudit, pokud jste v takové situaci, svěřte to Pánu. On je vždy s Vámi! Když jsem šla dnes ze školy domů v mé hlavě pořád znělo Hosanna! Díky!
Zobrazeno 1024×

Komentáře

jarkao

Kato, mám z toho, co píšeš, fakt radost. A podepisuju se pod tvé doporučení "svěřit Pánu". Zázraky se dějí:-) škoda, že ty malé často přehlížíme.

mademoiseli

já tě taky Káťo ráda uvidím. Hlídala jsem jinde a na vyšším postu dá se říct ;). Káťo jen se drž a hledej sama sebe, jakou Tě chce Pán, spolužáci ze SŠ jen málo komu vydrží na život !! mě teda ne, až na výjimky a je mi to dneska úplně jedno ;)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz